Νέα προϊόντα προς πώληση και διανομή από τη FoodFacts

aloifes saltses salates sauces

Μια νέα κατηγορία προϊόντων προστέθηκε στα είδη που πωλούνται και διανέμονται από τη FoodFacts. Σάλτσες, σαλάτες και αλοιφές, που απευθύνονται σε επαγγελματίες της εστίασης καλύπτοντας ανάγκες των καταστημάτων, είναι διαθέσιμες για να τις παραγγείλετε άμεσα.

Η νέα συνεργασία μας με τη βιομηχανία τροφίμων ΑΘΗΝΑΙΑ – ΚΟΥΛΟΥΛΙΑΣ Ε.Π.Ε. έχει ήδη ξεκινήσει και στο πλαίσιο αυτής διαθέτουμε και διανέμουμε σε επιχειρήσεις εστίασης όλα τα προϊόντα της, που διακρίνονται για τα αγνά υλικά και την υψηλή ποιότητα.

Μαγιονέζα, μουστάρδα, κέτσαπ, τυροσαλάτα, ρώσικη, σως barbeque, σάλτσα πίτσας είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που παραδίδουμε στο κατάστημά σας με την υπηρεσία X-van της FoodFacts.

Σαλάτες Σάλτσες & Αλοιφές

Κέτσαπ (Tomato-Ketchup)

Σαλάτες Σάλτσες & Αλοιφές

Κοπανιστή

Σαλάτες Σάλτσες & Αλοιφές

Σαλάτα Κηπουρού

Πλήρης σειρά κωδικών, για τις πιο γνωστές σάλτσες, αλοιφές και σαλάτες που χρησιμοποιούνται στην εστίαση, είναι διαθέσιμη σε συσκευασίες για επαγγελματική χρήση και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Επισκεφτείτε με την ευκαιρία και το άρθρο μας με τίτλο “3 “αλοιφές” με δήλωση καταγωγής” για να γνωρίσετε καλύτερα τη Ρώσικη σαλάτα, τη Βουδαπέστης και την Ουγκαρέζα.

Η FoodFacts είναι ο συνεργάτης που χρειάζεστε

Γάλατυριά και αλλαντικάκρέμες γάλακτος και γαλακτοκομικά προϊόντα όπως γιαούρτι, διανέμονται στους επαγγελματίες της εστίασης με συνέπεια, μέσω της υπηρεσίας διανομής X-Van της FoodFacts.

Βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η προσθήκη νέων κατηγοριών τροφίμων, που εμπορευόμαστε και διανέμουμε, ενώ προστέθηκε ήδη μια σειρά επώνυμων, σαλατών, αλοιφών και σως.

Ενδεικτικά αναφέρονται: Μελιτζανοσαλάτα, τυροσαλάτα, ταραμοσαλάτα, ρώσικη, βουδαπέστης, ουγγαρέζα, σως μουστάρδας, χούμους, τυροκαυτερή, μαγιονέζα, κέτσαπ, μουστάρδα, pink sauce, σως 1000 νησιά, καραμελωμένα κρεμμύδια.

Χαρακτηριστικό της υπηρεσίας διανομής είναι τα τακτικά δρομολόγια στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής (δείτε στον χάρτη τις περιοχές διανομής). Οι επαγγελματίες οδηγοί και τα φορτηγά της FoodFacts, περνούν από κάθε σημείο 2 φορές την εβδομάδα και καλύπτουν άμεσα κάθε γνωστή ή/και νέα ανάγκη!

Παραδίδουμε με ασφάλεια και προγραμματισμό στην πόρτα της επιχείρησής σας επώνυμα προϊόντα γνωστών brand όπως είναι  NOYNOYBarista’s GoldDebicFricoCreta FarmsΑΘΗΝΑΙΑ, Θράκης ΓεύσειςFunky GreeceΧυμοί Λακωνίαalpro.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενταχθείτε στα δρομολόγια που καλύπτουν την περιοχή στην οποία βρίσκεται το κατάστημά σας.

Photography | Design: canva pro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *