Κινηθείτε σοφά και κερδίστε πιστούς πελάτες

Γάλα Barista' s Gold NOYNOY για τέλειο αφρόγαλα

Εύκολα διαπιστώνει ο καθένας πως τα cafe που λειτουργούν μόνο με delivery και take away, οι φούρνοι που φτιάχνουν καφέ, καθώς και οι καφετέριες αυξάνονται διαρκώς. Η ζήτηση είναι πράγματι μεγάλη και από μια πλευρά δικαιολογείται ως ένα βαθμό και αυτή η αύξηση στην προσφορά.

Ο ανταγωνισμός, όμως, είναι αμείλικτος και για να παραμείνει υγιής μια επιχείρηση αυτού του είδους, πρέπει να επενδύει σοβαρά και συστηματικά. Όχι μόνο σε χρήμα, αλλά σε ανθρώπους, σε ποιοτικά προϊόντα και σε καλές πρακτικές.

Το κλειδί είναι να αντιμετωπίζεις τον καφέ ως εμπειρία

Μπορεί να δίνεται μεγάλο βάρος στο design του καταστήματος. Και στα χρώματα του λογότυπου και των συσκευασιών. Όμως, αν δεν δοθεί μεγάλη προσοχή σε ό, τι σχετίζεται με την παρασκευή του καφέ, ο πελάτης δεν κερδίζεται. Και οι επιχειρήσεις στηρίζονται σε και από πιστούς πελάτες.

Επομένως, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα πλέγμα υπηρεσιών και προϊόντων, που να κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται την απόλυτη ικανοποίηση με τον καθημερινό καφέ τους. Πρέπει να είναι σταθερά ποιοτικός και χωρίς εκπλήξεις που να οφείλονται στο άτομο που τον παρασκευάζει.

Ο μέτριος ή ο γλυκός καφές πρέπει να είναι το ίδιο μέτριος ή γλυκός κάθε φόρα. Όλοι οι άνθρωποι που παρασκευάζουν καφέ σε ένα κατάστημα πρέπει να χρησιμοποιούν τα ίδια προϊόντα και τις ίδιες αναλογίες. Να διατηρούν τις ίδιες ρυθμίσεις στη μηχανή του καφέ και την ίδια θερμοκρασία. Να χρησιμοποιούν τις ίδιες τεχνικές για το αφρόγαλα.

Το Γάλα ΝΟΥΝΟΥ Barista’ s Gold εξυψώνει την απόλαυση του καφέ σε ξεχωριστή εμπειρία

Ένα προϊόν αποδεικνύεται ο απόλυτος σύμμαχος σε αυτή την αποστολή. Γιατί η σύνθεσή του είναι τέτοια που το διαφοροποιεί και το εξιδανικεύει ανάλογα με την ποικιλία καφέ και το γευστικό προφίλ του. Πιο συγκεκριμένα, το γάλα NOYNOY Barista’s Gold προσφέρει την επιλογή διαφορετικών κωδικών προϊόντων. Για ποικιλίες καφέ με πιο ελαφριά και απαλή γεύση και για ποικιλίες πιο έντονου καφέ με περισσότερο δυνατή γεύση.

Δείτε πώς να φτιάξετε το τέλειο αφρόγαλα από τον Στέφανο Δωματιώτη και το κανάλι του NOYNOY BARISTA’S GOLD

Οι κωδικοί των συσκευασιών 1,5 Lt του προηγμένου γάλακτος NOYNOY Barista’ s Gold έχουν μελετηθεί για να συνδυάζονται και να αναδεικνύουν τις απαλές ποικιλίες καφέ. Αυτές που έχοντας ήπια και φρουτώδη γεύση, χαρακτηρίζονται από μια ελαφριά γλυκύτητα και χαμηλό επίπεδο καφεΐνης, της τάξης του 1,5%.

Για τις πιο δυνατές ποικιλίες καφέ είναι ιδανικοί οι κωδικοί των συσκευασιών του 1 Lt του γάλακτος NOYNOY Barista’s Gold. Αναφερόμαστε στις ποικιλίες που τις χαρακτηρίζει η πιο δυνατή και ελαφρώς πικρή γεύση και η περιεκτικότητά τους σε καφεΐνη είναι σε υψηλότερα επίπεδα.

Φυσικά, δεν είναι δεσμευτική η επιλογή γάλακτος βάσει της παραπάνω ανάλυσης. Άλλωστε, το NOYNOY Barista’ s Gold είναι πάνω απ’ όλα ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις γευστικές απαιτήσεις όσων λατρεύουν τον καφέ. Παράλληλα, είναι σχεδιασμένο για να απευθύνεται στον επαγγελματία, να διευκολύνει την παρασκευή και ταυτόχρονα να απογειώνει την απόλαυση του καφέ.

Διαβάστε, επίσης, για τα “μυστικά” του cappuccino. Αλήθεια, έχει μυστικά ο τέλειος καπουτσίνο;

Η FoodFacts είναι ο συνεργάτης που χρειάζεστε

Στη FoodFacts είμαστε στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε για το γάλα NOYNOY Barista’ s Gold και τα άλλα τρόφιμα και προϊόντα που εμπορευόμαστε. Μέσω της υπηρεσίας διανομής X-Van της FoodFacts, διανέμουμε τρόφιμα σε επαγγελματίες της εστίασης με συνέπεια. Με τακτικά δρομολόγια στο μεγαλύτερο μέρος της Αττικής (δείτε στον χάρτη τις περιοχές διανομής), που περνούν από κάθε σημείο 2 φορές την εβδομάδα.

Παραδίδουμε στην πόρτα της επιχείρησης επώνυμα προϊόντα γνωστών brand όπως είναι  NOYNOYBarista’s GoldDebicFricoCreta FarmsΘράκης ΓεύσειςFunky GreeceΧυμοί Λακωνίαalpro.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενταχθείτε στα δρομολόγια που καλύπτουν την περιοχή στην οποία βρίσκεται το κατάστημά σας.

Photography | Design: canva pro

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *