Επιδόρπιο Crème Brûlée Μιλφέιγ

Μιλφέιγ με κρεμ μπρουλέ

Η εταιρία FoodFacts προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων επαγγελματικής χρήσης σε κατηγορίες όπως γάλα για επαγγελματική χρήση, εξειδικευμένες κρέμες γάλακτος, προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών, επιδόρπια, κίτρινα τυριά και βούτυρα με τις επωνυμίες DEBIC, FRICO, ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD και ΝΟΥΝΟΥ.

Η δημιουργία νέων αναγκών και τάσεων στη μαζική εστίαση αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης αγοράς. Η εταιρία μας επεκτείνει τις προτάσεις της και στο «επιδόρπιο» προσφέροντας δελεαστικές προτάσεις που θα εμπλουτίσουν τον κατάλογό σας και θα ενθουσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Μέσα από τη νέα μας σειρά άρθρων «Επιδόρπια» θα αναδειχθούν πολύ ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες χρήσεις των επαγγελματικών προϊόντων, που βρίσκονται στη διάθεσή σας και φτάνουν εύκολα και γρήγορα στο χώρο σας με την υπηρεσία διανομής «X-Van» της εταιρείας μας.

Τα Επιδόρπια που παρουσιάζονται είναι προτάσεις διακεκριμένων σεφ που συνεργάζονται με την εταιρία μας και ξεκινάμε με μια υπέροχη συνταγή για Creme Brulee Mille-Feuille.

Crème Brûlée Μιλφέιγ

Κλασσικό γαλλικό γλυκό που μετράει πολλά χρόνια, όμως εξακολουθεί να έχει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ας το δοκιμάσουμε! Θα χρειαστούμε:

Υλικά

Για τα  φύλλα Βηρυτού

100 ml αγελαδινό βούτυρο Ολλανδίας NEDGOLD

300 γρ. φύλλα Βηρυτού

150 γρ. ζάχαρη άχνη

Για την crème brûlée

1 lit. DEBIC crème brûlée

1 κλωνάρι βανίλιας

15 γρ. σκόνη κανέλας

8 γρ. ζελατίνη

Παρασκευή

Για τα  φύλλα Βηρυτού

Απλώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί, αλείφουμε τα φύλλα ανά δύο με βούτυρο NEDGOLD και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία σε όλα τα φύλλα και κόβουμε στο μέγεθος που επιθυμούμε. Ψήνουμε στους 170ο C για 15 λεπτά.

Για την crème brûlée

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε την DEBIC crème brûlée και προσθέτουμε τη βανίλια και την κανέλα. Στα μισά του βρασμού αφαιρούμε το κλωνάρι βανίλιας και προσθέτουμε τη ζελατίνη συνεχίζοντας το βρασμό για 2 λεπτά.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει εκτός ψυγείου. Όταν φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου, τότε το τοποθετούμε στο ψυγείο για δύο ώρες.

Χρησιμοποιώντας τη ράβδο η κρέμα θα αποκτήσει πιο πηχτή και καλύτερη υφή. Γαρνίρουμε τα φύλλα Βηρυτού με την κρέμα σε μορφή ροζέτας και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία τοποθετώντας φύλλα και κρέμα σε στρώσεις. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλα!

Photo by amirali mirhashemian on Unsplash

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *