Η FoodFacts διανέμει προϊόντα ACTIVIA

Γιαούρτι με προβιοτικά Activia

Πιστεύουμε πως ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά στις επαγγελματικές σχέσεις, πέρα από την αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη, είναι τα δύο μέρη να επικοινωνούν ουσιαστικά μεταξύ τους. Στην Foodfacts ως προμηθευτές και διανομείς γαλακτοκομικών και άλλων προϊόντων σε καφετέριες, καταστήματα εστίασης, φούρνους, ζαχαροπλαστεία, mini markets έχουμε μάθει να ακούμε τους πελάτες μας και να καταγράφουμε τις προτάσεις τους, καθώς και τις προτιμήσεις των καταναλωτών όπως μας τις μεταφέρουν.

Έτσι, λοιπόν, προσθέσαμε στα είδη που διανέμουμε σε mini markets, φούρνους κ.α. τα προϊόντα ACTIVIA της εταιρείας DANONE. Οι εξαντλητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας και ο σύγχρονος τρόπος ζωής, που ενισχύει σε σημαντικό βαθμό το άγχος και περιορίζει τις ευκαιρίες για άθληση και ισορροπημένη διατροφή επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις λειτουργίες του οργανισμού. Τα προϊόντα ACTIVIA με προβιοτικά και τον μοναδικό προβιοτικό παράγοντα Bifidus ActiRegularis® που αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα της DANONE, βοηθούν την πεπτική υγεία και είναι πολλοί αυτοί που τα προσθέτουν στο διαιτολόγιό τους.

Τώρα, λοιπόν, μπορείτε να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας τοποθετώντας τα προϊόντα ACTIVIA στο κατάστημά μας, μέσω της υπηρεσίας διανομής “X-Van” της FoodFacts. Γιαούρτι με φρούτα, αλλά και επιδόρπια και σνακ για τραγανή απόλαυση στη στιγμή με μια κίνηση, θα είναι πάντα διαθέσιμα στο κατάστημά σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να τα προσθέσουμε στην επόμενη διανομή για το κατάστημά σας.

Αν θέλετε να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τα προβιοτικά και τα οφέλη στην υγεία διαβάστε μεταξύ άλλων κι ένα κατατοπιστικό άρθρο από τις εκδόσεις της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *