Η εταιρεία Foodfacts ειδικεύεται στο εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων και δραστηριοποιείται στον χώρο ως διανομέας των προϊόντων της Friesland Campina Hellas από το 2002.

Διαθέτει έναν ικανό αριθμό σύγχρονων φορτηγών ψυγείων και ανθρώπινο δυναμικό με πείρα, δεδομένα που εγγυώνται την απρόσκοπτη τροφοδοσία της επιχείρησής σας με γάλα ΝΟΥΝΟΥ BARISTA’S GOLD, όλη τη γκάμα των προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ, όπως γάλα εβαπορέ, γάλα ψυγείου, γάλα μακράς διάρκειας, τυρί GOUDA, γιαούρτι και επιδόρπια, κρέμα γάλακτος, σαντυγί και εξειδικευμένα προϊόντα γάλακτος της επαγγελματικής σειράς Debic για ζαχαροπλαστεία και φούρνους, καθώς επίσης και τυποποιημένα αλλαντικά για mini market και επιχειρήσεις cafe και γρήγορης εστίασης.

Η παρακολούθηση και ικανοποίηση των νέων αναγκών και τάσεων στο χώρο της μαζικής εστίασης αποτελεί προτεραιότητα όμων μας στην Foodfacts μας και το πλέον βασικό πλεονέκτημα του τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας του δικτύου μας.

Εξοπλισμένη με ένα σύγχρονο στόλο φορτηγών ψυγείων, που τηρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές όσο αφορά στην ψύξη, αποθήκευση και μεταφορά των εν λόγω προϊόντων, η Foodfacts εξασφαλίζει την καθημερινή, έγκαιρη και ασφαλή διανομή στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης.

συνεργαστειτε με τη foodfacts

προϊοντα

Δείτε τα προϊόντα που εμπορεύεται και διανέμει η Foodfacts ως διανομέας της Friesland Campina Hellas.

Δείτε Προϊόντα

επικοινωνια

Τηλ: 2102512125
Κιν: 6948401440
info @ foodfacts.gr
Νίκης 38, Ασπρόπυργος
Αττική, Ελλάδα

Φόρμα Επικοινωνίας

B2B διανομη

Δείτε στον χάρτη τις περιοχές όπου διανέμουμε γαλακτοκομικά προϊόντα της Friesland & τυποποιημένα αλλαντικά.

Περιοχές Διανομής